A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Залуквянський ліцей
імені Іванни Блажкевич
Галицької міської ради

Чергове засідання робочої групи ліцею з написання Стратегії розвитку

Дата: 28.02.2024 16:21
Кількість переглядів: 12

   

 

   28 лютого 2024 року відбулося чергове засідання в рамках проєкту «Стратегія розвитку ЗЗСО: на шляху до школи демократії» за участю членів робочої групи та модераторів: Ольги НИЖНИК, завідувачки лабораторії управління та організації освіти, старшої викладачки кафедри менеджменту та освітніх інновацій Інституту фахової освіти та післядипломної педагогічної освіти (ІФОППО); Ірини БОНДАР, кандидатки філософських наук, доцентки кафедри менеджменту та освітніх інновацій ІФОППО; Оксани МАРКОВЕЦЬКОЇ, методистки лабораторії національного виховання ІФОППО. 

   Під час зустрічі обговорено етапи написання Стратегії та ключі аспекти профілю ЗЗСО. Учасники також ознайомилися з нормативним підґрунтям розроблення та реалізації Стратегії розвитку ЗЗСО. На засіданні була визначена процедура проведення анкетування учасників освітнього процесу та організації семінару для педагогічних працівників.

     Усі учасники робочої групи отримали чіткі орієнтири для подальшої роботи.

Зустріч завершилася на позитивній ноті в колі координаторів та педагогічного колективу Залуквянського ліцею імені Іванни Блажкевич, де один одному побажали плідної співпраці та ефективних результатів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора