A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Залуквянський ліцей
імені Іванни Блажкевич
Галицької міської ради

Як протидіяти булінгу у школі

Дата: 02.12.2020 14:49
Кількість переглядів: 107

Терміни подання та розгляду заяв:

  1. Заявники зобов’язані терміново повідомляти керівника закладу про випадки булінгу (цькування).
  2. Рішення про проведення розслідування із визначенням уповноважених осіб видається протягом одного робочого дня з дати подання заяви.
  3. Розслідування випадків булінгу (цькування) уповноваженими особами здійснюється протягом 3-х робочих днів з дати подання заяви.
  4. За результатами розслідування протягом 1 робочого дня створюється комісія та призначається її засідання на визначену дату, але не пізніше ніж за 3 робочі дні після створення комісії.
  5. Керівник закладу зобов’язаний повідомити уповноважені органи Національної поліції ( ювенальна поліція) та службу у справах дітей про кваліфікований комісією випадок булінгу протягом 1 дня.

 Алгоритм дій адміністрації

у випадку повідомлення про булінг (цькування) та реагування на доведені випадки булінгу:

  1. Заява реєструється, терміново розглядається директором.
  2. Видається наказ про проведення розслідування з визначеним складом комісії (директор, заступник з виховної роботи, батьки постраждалого та булера, психолог).
  3. Комісія розглядає заяву та проводить неупереджене з’ясування обставин випадків булінгу (цькування).
  4. У випадку визнання комісією факту булінгу директор повідомляє офіційним листом органи Національної поліції та службу у справах дітей, інформує департамент освіти.
  5. Рішення комісії з розгляду випадків булінгу реєструється в окремому журналі (паперовий вигляд) з оригіналами підписів усіх її членів.
  6. Якщо комісія не кваліфікує випадок як булінг, постраждалій стороні повідомляється про рішення та про право звернутися до органів Національної поліції. 

        Зразок заяви


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора