A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Залуквянський ліцей
імені Іванни Блажкевич
Галицької міської ради

Зарахування до 1 класу 2023-2024

Дата: 01.06.2023 09:52
Кількість переглядів: 12

Залуквянський ліцей імені Іванни Блажкевич продовжує набір дітей 6-річного віку до першого класу на 2023-2024 н.р. з урахуванням території обслуговування ліцею (с.Залуква, с.Шевченкове). Для зарахування дитини до першого класу один з батьків, або особа, що їх заміняють, подає на ім’я директора ліцею письмову заяву та інші документи.

 

Перелік документів, необхідних для прийому дитини до 1 класу:

1. Заява встановленого зразка (заповнюється під час подачі документів).

До заяви має бути пред’явлено документ, що посвідчує особу заявника (заяви подають тільки батьки, чи особи, які їх замінюють).

2. Копія свідоцтва про народження дитини.

3. Оригінал або копія медичної довідки за формою первинної облікової документації № 086-1/о «Довідка учня загальноосвітнього навчального закладу про результати обов’язкового медичного огляду», затвердженої наказом МОЗ України від 16 серпня 2010 року № 682.

4. Копія карти щеплень встановленого зразка ( форма 063/0).

5. При наявності до заяви про зарахування може додаватися копія або оригінал висновку інклюзивно-ресурсного центру про комплексну психолого-педагогічну оцінку розвитку дитини (у разі потреби організації інклюзивного навчання для дитини з освітніми потребами).

 

При поданні копій свідоцтва про народження, медичної довідки № 086-1/о, висновку ІРЦ обов’язковим є пред’явлення оригіналів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора